top of page
IMG_5192.jpg

AANBOD

Klankreis Chakra Balancing met Native Flutes

Je maakt een reis door de 7 hoofdchakra’s aan de hand van geleide meditatie en de betoverende klanken van de Native Flutes.

Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam, draaikolkjes die je levensenergie laten doorstromen.

Door het niet goed verwerken van gebeurtenissen in je leven kunnen chakra’s geblokkeerd of uit balans geraken. Dit kan gezondheidsklachten veroorzaken.

Ik neem je mee op een muzikale reis waarbij ik Native Flutes bespeel in 7 verschillende grondtonen, die elk resoneren met een bepaalde chakra. Terwijl je lichaam zich ontspant en de frequenties naar binnen dringen, wordt zijn zelfhelende vermogen in werking gesteld. Je energie kan weer gaan stromen.

Muzikale ondersteuning bij Yoga

Live muziek bij yoga geeft een unieke ervaring en helpt yogi’s nog dieper in hun houdingen te komen en nog verder los te laten. Ademhaling staat centraal bij het proces van loslaten en de meditatieve klanken van de native flute kunnen hierbij helpen. Bovendien kunnen de frequenties en trillingen een ontspannend en helend effect hebben.

Native Flute begeleiding is uitermate geschikt bij de rustiger vormen van yoga zoals Yin yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra.

Luister- en ligconcerten

Ik geef luister- en ligconcerten in allerlei settings. Van intieme huisconcerten tot yoga shala’s, van verzorgingstehuizen tot festivals. Ook privé concerten behoren tot de mogelijkheden.

Alles wordt op maat ontworpen, afhankelijk van de behoefte van de doelgroep.

Muzikale begeleiding bij massages

Mijn opgenomen en uitgebrachte muziek, beschikbaar op alle streaming services en Bandcamp, is uitermate geschikt als ontspannende achtergrondmuziek bij massages. Maar wat pas echt origineel is, is live muzikale ondersteuning bij het massage proces. Melodie en ritme worden afgestemd op de handbewegingen van de masseur en de frequentietrillingen dringen subtiel je lichaam binnen. Nog meer ontspanning gegarandeerd!..

Fluitles en coaching

Het bespelen van de Native Flute heeft mij persoonlijk veel gebracht. Het is voor mij een middel om emoties te uiten, maar het is ook een vorm meditatie, waarbij adem een centrale rol speelt. Het maakt me rustig en brengt me meer in contact met mijn ware zelf. Deze ervaring wens ik iedereen toe.

Om de Native Flute te leren bespelen is geen muzikale voorkennis nodig. Het instrument leent zich uitstekend tot intuïtief muziek maken.

In een uurtje leer ik je de basics. Wil je je verder vervolmaken dan leer ik je nog een range aan technieken die je fluitspel betoverend maken. Ook kan ik je begeleiden in het gebruik van je fluit om tot rust te komen en te mediteren en als sound healing middel voor jezelf en voor anderen.

Interesse? Of heb je zelf een leuk idee waarbij ik je kan helpen? Stuur me een berichtje: 
bottom of page